Παρουσίαση του βιβλίου «Οι Ιατρικές Επιστημονικές Εταιρείες στην Ελλάδα, Έργο και Προσφορά στην Υγεία»

Παρουσίαση του βιβλίου «Οι Ιατρικές Επιστημονικές Εταιρείες στην Ελλάδα, Έργο και Προσφορά στην Υγεία»

Η HealThink με μεγάλη χαρά υποστήριξε την έκδοση του βιβλίου «Οι Ιατρικές Επιστημονικές Εταιρείες στην Ελλάδα, Έργο και Προσφορά στην Υγεία» υπό την αιγίδα της Ιατρικής Εταιρείας Αθηνών.
Το βιβλίο το οποίο εκδόθηκε από την Health Daily και την Boussias Media, παρουσιάζει την ιστορία των ελληνικών ιατρικών επιστημονικών εταιρειών, με έμφαση στο πλούσιο επιστημονικό τους έργο και στη συμβολή τους στην προαγωγή της επιστήμης, της ιατρικής εκπαίδευσης, καθώς και στην προαγωγή της υγείας. Την έκδοση πλαισιώνει μια ιστορική αναδρομή της διαχρονικής συμβολής της Ιατρικής στην ανάπτυξη του σύγχρονου ελληνικού κράτους.
Το βιβλίο παρουσιάσθηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την 29η Μαΐου στο Αμφιθέατρο του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ και την οποία παρακολούθησαν πολλοί εκπρόσωποι ιατρικών επιστημονικών εταιρειών της χώρας, εκπρόσωποι φορέων της υγείας, εκπρόσωποι συλλόγων ασθενών, εκπρόσωποι εταιρειών του κλάδου βιοεπιστημών και υγείας κ.ά.
Η HealThink αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή των επιστημονικών ιατρικών εταιρειών στο έργο των Ελλήνων ιατρών και γενικότερα στην υγεία των Ελλήνων πολιτών, θα προχωρήσει σε δωρεά αντιτύπων του βιβλίου σε Ιατρικές Σχολές της χώρες και άλλους φορείς.